您当前所在位置: 爱上学习中小学教育小升初小升初英语2017小升初考试英语试题及参考答案(27) -- 正文

2017小升初考试英语试题及参考答案(27)

[05-19 23:37:25]   来源:http://www.i3xuexi.com  小升初英语   阅读:9778

[导读] ent job.A.wonderB.chooseC.feelD.believe4. Mrs?Brown asked her children not........in the house.A.for yellsB.were yellingC.to yellD.but yelled5. There are several different ways to.........a drumA.shineB.blowC. hitD.learn二、 阅读理解In life, people come across many experiences, which they remember throughout their lives. I had a similar experience, too.I was very excited. It was the day of my last paper of the final examination. My mind was full of thoughts of how I would spend my vacation. I was especially excited of the invitation that my uncle had

2017小升初考试英语试题及参考答案(27),http://www.i3xuexi.com

  导读:小升初的压力始终贯穿于六年级的学习生活,为了成功升学,准备好每一门科目的考验势在必行!以下www.i3xuexi.com小升初频道为大家准备的2013小升初考试英语试题及参考答案(27),供大家学习,并祝各位同学在小升初考试中取得优异成绩!!!

  一、 单项选择

  1. Birds.........when there isn’t enough food for them.

  A.starve

  B.are starving

  C.starved

  D.starves .

  2. That old house near the lake isn’t ............very much.

  A.cost

  B.worth

  C.large

  D.selling

  3. I.......why John is looking for a different job.

  A.wonder

  B.choose

  C.feel

  D.believe

  4. Mrs?Brown asked her children not........in the house.

  A.for yells

  B.were yelling

  C.to yell

  D.but yelled

  5. There are several different ways to.........a drum

  A.shine

  B.blow

  C. hit

  D.learn

  二、 阅读理解

  In life, people come across many experiences, which they remember throughout their lives. I had a similar experience, too.

  I was very excited. It was the day of my last paper of the final examination. My mind was full of thoughts of how I would spend my vacation. I was especially excited of the invitation that my uncle had given me to stay with him for a few days in Cambridge.

  I was prepared for the subject, physics. My friends and I were on the ground doing the last minute revisions and also discussing the questions that were supposed to come in the paper. Suddenly the bell rang and we got into our classrooms. The teacher came and quickly handed out the answer paper and the question paper. The paper was of two hours and some of the expected questions came. I finished it almost forty-five minutes earlier. But since it was a rule not to collect the answer paper before the allotted(规定的)time, the teacher was not collecting and I had to sit till the time was over. I checked my paper twice and corrected some of the mistakes in it. I started thinking about the place my friends and t had planned to go after the paper.

  Though I was thinking for a long time, the time seemed to be endless. So I thought of drawing something on the question paper and turned it overleaf. I was shocked to see that the page which I had supposed to be blank had four more questions on it which carried 20 marks and would take at least half an hour to complete. I had a quick glance at my watch. There were only 10 minutes left. I was so nervous that I was hardly in a state to write anything. They were the sub--questions(小题) of the last question. Suddenly our physics teacher came in and told all of us that in the last question, out of 6 sub--questions only 2 had to be solved. I felt very much re1ieved.

  Thereafter I never made such mistakes again. But I realized that my anxiousness and excitement could have cost me to lost 20 marks and decided never to make such a mistake again.

  1.Which of the following statement(陈述)is true?

  A.The writer didn’t work hard at physics.

  B.The writer lost 20 marks for the last question.

  C.The writer made some mistakes during the exam.

  D.The questions on the paper were difficult for the writer.

  2.The underlined word “relieved” means________.

  A.more nervous

  B.less afraid

  C.more surprised

  D.less worried

  3.We can infer (推理出) from the passage that________.

  A.the writer did 2 sub--questions of the last question

  B.the writer turned overleaf to do the sub--question

  C.the writer spent 45 minutes finishing the paper

  D.the writer got full marks in the physics exam

  4.We can learn from the passage that we should________.

  A.learn some exam skills

  B.focus on what we are doing

  C.try our best to do well in the exam

  D.be careful not to make mistakes in the exam

  答案:

  一、 单项选择

  1. A 解析:when引导的时间状语从句时态一般前后保持一致,排除CD,本句并不强调现在正在进行,因此选择A。

  2. B 解析:本题考查动词用法worth可做形容词,放在be动词后。

  3. A 解析:wonder有想知道的意思。

  4. C 解析:ask的用法应该是ask sb to do sth

  5. C 解析:打鼓应该用hit。

  二、 阅读理解

  1.C 解析:本题应该用排除法,第三段中看出作者应该是well-prepared,排除A,D,从倒数第二段看出,做最后,老师指出,6小题中只需做2题,所以作者并没有失20分。从倒数第三段的倒数第二行可以看出,作者在空余的时间里改了一些错,所以应该是选C。

  2. D 解析:relieved应该是放松的意思,应该选D。

  3. A 解析:作者以后做完题后往后翻,结果发现后面还有四道题,从后文看出最后一大题总共有六小题,所以,作者应该是做了2个小题的。

  4. B 解析:本题应该从最后一段得出答案。最后一段说到,由于我的紧张和兴奋导致我差点失去20分,所以结论应该是要专注于现在做的事。


标签:小升初英语小升初英语试卷及答案小升初 - 小升初英语